Poslovni prostori so odsev uspeha podjetja. Prilagajamo se zahtevam naročnikov - tako glede termina kakor glede obsega in vrste čiščenja. 
Napredna tehnologija čiščenja za učinkovito dezinfekcijo ordinacij, operacijskih dvoran, bolniških sob in čakalnic.
Za zdravo okolje naših najmlajših. Naj se otroci igrajo in učijo v prijaznem okolju brez umazanije.
Med letom skrbimo za nenehno dnevno urejenost šolskih in študijskih prostorov. Med počitnicami opravljamo generalna čiščenja.
Naj se vaš gost počuti kot kralj. Soba ga bo pričakala popolnoma čista in urejena do najmanjših podrobnosti.
Zavedamo se odgovornosti, ki jo prinaša delo v gostinstvu. Smo jamstvo za usklajenost s standardi čistoče in zadovoljstvo vaših gostov.
Hitro in učinkovito skrbimo za čistočo trgovskih središč po celi Sloveniji. Tukaj bi rabili še en dodaten stavek namesto tegale.
Bivališča ter poslovni in delovni prostori se med seboj razlikujejo. Sporočite nam vaše zahteve in poskrbeli bomo, da bodo prostori zasijali.

NAŠE ZADOVOLJNE STRANKE

"S Cleaningom smo končno našli zanesljivo in prilagodljivo rešitev za čiščenje naših poslovnih prostorov. Ker delujemo v panogi, v kateri so standardi čistoče visoki, z veseljem potrdimo, da prav je prav servis Cleaning del naše zgodbe o uspehu."

"Dober čistilni servis je vreden zlata. Po temeljiti prenovi stanovanja smo s skrbjo pričakovali tedne čiščenja trdovratnih ostankov barv, malte in silikonskega kita. Po premisleku smo se odločili, da čiščenje ostankov prenove prepustimo strokovnjakom. Že po nekaj urah je bilo stanovanje pripravljeno na selitev. Hvala Cleaningu!"

PROSIM ZA PONUDBO